Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Cukinija (apie 2 kg) 3-4 apelsinai šauktas citrinų rūgšties 0,5 kg cukraus 1 šaukštas vanilinio cukraus
Gaminimas: Cukiniją nulupti, išimti sėklas, susipjaustyti gabaliukais
ir permalti per mėsmalę. Apelsinus keliom minutėm įmesti į verdantį vandenį, išimti sėklas ir taip pat permalti mėsmale. Viską sudėti į puodą su cukrumi, citrinos rūgštimi ir virti apie valandą, nuolat pamaišant. Sudėti į nedidelius stiklainiukus ir laikyti šaldytuve.
|
|
|
|
|