Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Svirnupio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Š. Mero g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Šakinės g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Šalavijų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Šaltinio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 600 g įvairios rūkytos mėsos 1 didelis svogūnas 2 kiaušiniai 0,75 stiklinės grietinės 150 g fermentinio sūrio krapų mairūno (Kvapusis
mairūnas) druskos pipirų
Gaminimas: Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti ritinėliais. Rūkytą mėsą ir svogūną supjaustyti ir pakepinti taukuose. Taukais išteptame atspariame karščiui inde dėti sluoksniais bulves ir rūkytą mėsą su svogūnu. Kiaušinius
išmaišyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais. Tuo padažu užpilti patiekalą, viršų pabarstyti sutarkuotu sūriu ir žiupsneliu mairūno. Kepinti karštoje orkaitėje 30 min. Patiekiant pabarstyti sukapotais krapais. Patiekti su žalių daržovių salotomis.
|
|
|
|
|