Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gerdašių g., Gerdašių k., Druskininkų sav.,
Krivonių g., Gerdašių k., Druskininkų sav.,
Rasos g., Gerdašių k., Druskininkų sav.,
Beržų g., Grūto k., Druskininkų sav.,
Daugintų g., Grūto k., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Išeiga-750 ml aliejaus 1 ryšelis šviežio pelerūno arba baziliko, arba 5-7 šakelės šviežio razmarino arba čiobrelio, 750 ml pirmojo spaudimo alyvuogių
aliejaus.
Gaminimas: Sudėkite prieskoninius augalus ant pjaustymo lentelės ir pakočiokite kočėlu. Sudėkite žalumynus į stiklinį butelį arba hermetiškai uždaromą stiklainį. Supilkite aliejų į stiklainį, uždarykite ir palaikykite vėsioje vietoje 1-2 savaites, kad aliejus
prisitrauktų prieskonių. Padažas salotoms paruoštos!
|
|
|
|
|