Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
skelbimai,
allianz login,
?????? ???????,
pedkelnes,
nate,
???,
einspeisefunktion,
hln,
????? ??????,
verivox tarife,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Radikonių g., Ėriškių k., Panevėžio r. sav.,
Rojūnėlių g., Ėriškių k., Panevėžio r. sav.,
Rojūnų g., Ėriškių k., Panevėžio r. sav.,
Sabonių g., Ėriškių k., Panevėžio r. sav.,
Tvanksties g., Ėriškių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,75 stiklinės manų kruopų 0,5 l pieno 4 kiaušiniai 10-15 gabaliukų cukraus 1 šaukštelis džiovintos arba 1 šviežios citrinos žievelės 1 stiklinė sulčių arba
kisieliaus
Gaminimas: Į verdantį vandenį suberti manų kruopas, maišant 2 min. pakaitinti ant nedidelės ugnies, nukelti ir 10-15 min. laikyti uždengus. Trynius ištrinti su cukrumi, baltymus išplakti atskirai. Energingai įmaišyti paeiliui citrinos žievelę, trynius,
baltymus. Labai gerai suplakti, įmaišyti sultis. Tai vokiečių ir Pabaltijo virtuvių saldus ir sotus patiekalas, tiekiamas dažniausiai pusryčiams. Gaminamas iš manų kruopų, pieno (grietinėlės), kiaušinių, cukraus ir kokių nors rūgščių sulčių arba citrinų, serbentų, spanguolių kisieliaus.
Skirtingai nuo košių, bubertas ne verdamas, o tik užvirinamas. Jis maistingesnis už košę.
|
|
|
|
|