Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodžiaus g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Statybininkų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Taikos g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Tuopų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Žemaičių g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 20 g miltų, 5 ml garstyčių miltelių, 15 ml cukraus, žiupsnelis kajano (maltos raudonos aitriosios paprikos), 2 kiaušinio tryniai, 20 g svieto, 175 ml pieno, 60 ml vyno
acto.
Gaminimas: Norint pagaminti virtą padažą, reikia keptuvėje sumaišyti miltus, garstyčių miltelius, cukrų, žiupsnelį kajano ir kiaušinio trynius. Įmaišykite tirpinto sviesto, pieno ir vyno acto. Be paliovos maišydami, kaitinkite ant mažos ugnies, kol mišinys sutirštės.
Skanaus. Padažas salotoms paruoštos!
|
|
|
|
|