Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalumynų g., Didžiųjų Šelvių k., Vilkaviškio r. sav.,
Drebulinės g., Drebulinės k., Vilkaviškio r. sav.,
Giedrių g., Giedrių k., Vilkaviškio r. sav.,
Mokyklos g., Giedrių k., Vilkaviškio r. sav.,
Pievų g., Giedrių k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200g pievagrybių; 1 kiaušinis; pienas arba vanduo; miltai; druska ir pipirai; Provanso žolelės; krapai pabarstymui; aliejus kepimui.
Gaminimas: Pievagrybius
nuplauname, stambesnius perpjauname per pusę. Iš kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių išmaišome panašią tešlą kaip blynams, gal kiek skystesnę. Pievagrybius merkiame į tešlą ir verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išėmus iš aliejaus, dedame ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus
nuvarvėtų. Prieš patiekiant ant stalo pabarstome krapais. Skanaus :)
|
|
|
|
|