Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Magijos rusis, uzsiimanti mirtimi ir numireliais (populiariausia -- zombiu prikelinejimas ir pan.) ,
Europoje paplite garniu seimos pauksciai, kuriu balsas panasus i buliaus baubima,
Valstybe, kurios sostine Amanas,
Retas vaiku psichogenetines kilmes sutrikimas pasireiskiantis nesugebejimu kalbeti tam tikrose, ypac stresinese ar itemptose situacijose,
Jav prezidentas, padares sprendima numesti atomines bombas ant Hirosimos ir Nagasakio, prezidentaves Korejos karo metu,
Aukštaičių g., Keleriškių k., Kėdainių r. sav.,
Gintaro g., Keleriškių k., Kėdainių r. sav.,
Girelės g., Keleriškių k., Kėdainių r. sav.,
Jaunimo g., Keleriškių k., Kėdainių r. sav.,
Jurginų g., Keleriškių k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g cukraus 30 g mielių 2 kiaušiniai 1 trynys 100 g sviesto arba margarino 125 ml pieno 500 g miltų 1 pakelis vanilės cukraus Įdarui: 1 stiklinė uogienės arba
džemo 1/2 stiklinės cukraus pudros aliejaus virimui
Gaminimas: Paruošiame mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 mm storio lakštą. Formuojame apskritimus. Ant pusės apskritimų dedame po šaukštą uogienės, apskritimų kraštus patepame baltymu ir ant viršaus uždedame kitą,
tešlos apskritimą (be uogienes). Truputį pakildiname. Spurgas verdame aliejuje. Ataušusias pabarstome cukraus pudra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g varškės 20 g margarino VILNIUS kepiniams 2 kiaušiniai 8 šaukštai miltų 1 šaukštelis sodos 4 šaukštai cukraus 80 ml vyšnių uogienės
Gaminimas: Sodą nugesiname su
keliais lašais acto. Kiaušinius su cukrumi gerai išplakame, suberiame miltus, nugesintą sodą, ištirpintą margariną, varškę ir gerai išminkome. Formuojame spurgas. Vyšnių džemą į spurgas geriausia įšvirkšti konditeriniu švirkštu. Verdame spurgas aliejuje, kol gražiai
pagelsta. Labai skanu su pienu :)
|
|
|
|
|