Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valaukio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Vėjo g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Versmės g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Vilniaus g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Vilties g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gramų bulvių, 80 gramų fermentinio sūrio, 2 kiaušiniai, 50 gramų kiaulės kumpio, 1 svogūnas, 1 šaukštas smulkintų petražolių, Juodųjų pipirų truputį Druskos pagal
skonį Muskato truputį
Gaminimas: Žalios bulvės nuskutamos, supjaustomos didelėmis skiltelėmis ir sudedamos į keptuvę prie kartu su svogūnu apkepinto kumpio. Keptuvė uždengiama ir pastatoma ant ugnies. Suminkštėję produktai apibarstomi tarkuotu sūriu ir petražolių lapeliais,
apipilami plaktais kiaušiniais, pagardinami prieskoniais. Kiaušiniai turi sukepti. Prie šio omleto paduodamos lapinės salotos.
|
|
|
|
|