Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mižeikių g., Budrikų k., Klaipėdos r. sav.,
Saulėtekio aklg., Budrikų k., Klaipėdos r. sav.,
Šaltinių g., Budrikų k., Klaipėdos r. sav.,
Šilo aklg., Budrikų k., Klaipėdos r. sav.,
Baublių g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pakelis varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas grietinės, 0,5 šaukštelio sodos, žiupsnelis druskos, miltai, mėsa
(kiauliena), kiaušinis, svogūnas, prieskoniai
Gaminimas: Varške sutrinama, įmušamas kiaušinis, sudedama grietinė, kurioje išmaišoma soda. Tuomet įberiama druskos ir viskas išminkoma su miltais iki vientisos masės, tinkamos kočioti. Mėsa apverdama vandenyje maždaug 5
min., tada sumalama. Mėsa sumaišoma su prieskoniais, kiaušiniu ir svogūnu. Viskas gerai išmaišoma, išminkoma. Iš iškočiotos tešlos spaudžiame skrituliukus su stikline, į juos dedame mėsos įdarą ir šakute užspaudžiame kraštus. Verdame įkaitintame aliejuje kol gražiai pageltonuoja. Užkandis
paruoštas!
|
|
|
|
|