Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pievų g., Paparčių k., Kaišiadorių r. sav.,
Ropėjos g., Paparčių k., Kaišiadorių r. sav.,
Topolių g., Pyplių k., Kaišiadorių r. sav.,
Trumpoji g., Pyplių k., Kaišiadorių r. sav.,
Ąžuolų g., Pravieniškių I k., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g kvietinių miltų 200 g cukraus 200 g sviesto 1 arb. šaukštelis kepimo miltelių 40 migdolų 70 g sezamų sėklų
Gaminimas: Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, minkštu
sviestu ir cukrumi. Iš tešlos padaryti maždaug 3 cm skersmens cilindrą ir pavolioti jį sezamų sėklose. Supjaustyti cilindrą 7 mm storio plokštelėmis ir jas dėti ant kepimo skardos ir negiliai įspausti po migdolą į kiekvieną sausainuką. Kepti 200 0C orkaitėje apie 10 minučių. Skanaus :)
Čia
iš laidos "susitikime virtuveje", na bet negalėjau neįdėti. Nes tikrai vertėtų pasigaminti, o ypač Kalėdiniam stalui tiks ;)
|
|
|
|
|