Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rūtos Sodų 1-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rūtos Sodų 10-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rūtos Sodų 11-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rūtos Sodų 2-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rūtos Sodų 3-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: druskos, aliejaus 400 g morkų (spiralių) 4 svogūnai 200 g saliamo 1/8 l ketčupo žiupsnelis maltų saldžiųjų paprikų 4 šaukštai susmulkintų laiškinių
česnakų
Gaminimas: Puode užvirinti 3 litrus pasūdyto vandens ir įpilti šaukštą aliejaus. Suberti makaronus, užvirinti, sumažinti ugnį ir virti. Išvirtus makaronus perdėti į sietą ir nuvarvinti. Nuluptus svogūnus ir saliamį supjaustyti šiaudeliais ir nuolat maišant pakepinti su 2
šaukštais sviesto. Sukrėsti kečupą ir užvirinti. Padažą pagardinti pagal skonį. Apibarstyti susmulkintais laiškinais česnakais. Nukelti nuo viryklės. Patiekti karštą su makaronais.
|
|
|
|
|