Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pranciškonių 2-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 3-ioji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 4-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 5-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 6-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kvietinių miltų (nr. 550); 42 g kubelis mielių; 300 ml pieno; 1 arb. š. cukraus; 1 arb. š. druskos; 40 g margarino; Riebalų skardai patepti.
Gaminimas: Miltus
sumaišyti su mielėmis, supilti drungną pieną, suberti cukrų, druską, margariną ir viską sudėti į dubenėlį. Elektriniu maišikliu sukti apie 3-5 min., kol tešla pasidarys elastinga. Tešlą laikyti šiltoje vietoje, kad dvigubai padidėtų jos tūris. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą dar
kartą išminkyti ir suformuoti kepaliuką. Jį dėti ant riebalais išteptos skardos ir iš anksto įkaitintoje orkaitėje kepti 40-50 min. Pastaba: pagal šį receptą galima iškepti daugelio rūšių duonos, reikia tik įdėti atitinkamų ingredientų, pvz. 3 valg. š. šviežiai sukapotų petražolių ir pan.
|
|
|
|
|