Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kataliku vienuoliu ordinas, benediktinu ordino saka; susikure apie 1012 Italijoje, Kampo Maldolyje,
Europoje ir Rusijoje - rumu tarno titulas (aukstesnis uz kamerjunkeri) ; ta titula turejes asmuo,
Plokscialastelis ragejantis vezys, kuris dazn. vystosi odos epidermyje,
Gelezies lydinys su chromu (22-30%), aliuminiu (5%), kobaltu (0, 5-3%) ; vart. el. krosniu kaitinimo elementams,
Melionu rusis; auginama Indijoje, S. Afrikoje, Art. Rytuose, Lot. Amerikoje; vaisiai briaunoti, minkstimas kvapnus,
Bertužių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Beržų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Bijotės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Birštono g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Birutės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 kiaušiniai 200 g cukraus 455 g miltų 1 kg grietinės 1,2 kg braškių (Braškės ir žemuogės) 4 šaukštai želatinos 400 g grietinėlės 1 pakelis grietinėlės standiklio 4 mėtų
lapeliai
Gaminimas: Biskvitui: 6 kiaušiniai, 200 g cukraus, 200 g miltų. Pertepimui: 1 kg grietinės, 1 kg braškių, 4 šaukštai želatinos, 1 stiklinė cukraus. Papuošimui: 400 g grietinėlės, 3 šaukštai cukraus, 1 pakelis grietinėlės standiklio, 12 braškių, 4 šaukštai biskvito
trupinių, 4 mėtų lapeliai. Saldžių lazdelių torto šonams. Iš biskvitui skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškepame 3 lakštus. Grietinę sumaišome su 0,5 kg pertrintu braškių, cukrumi ir nedideliame vandens kiekyje išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Likusias braškes supjaustome
puselėmis. Į tortinę formą įklojame biskvito lakštą, ant jos sudedame pusę supjaustytų braškių ir užpilame pusę grietinės masės. Uždengiame antru lakštu. Sudedame likusias uogas bei supilame grietinės masę. Uždengę trečiu lakštu 1 val. laikome šaltai. Iš tortinės formos išimtą tortą aptepame
su grietinėlės standikliu sumaišyta plakta pasaldinta grietinėle. Šonus apdedame saldžiomis lazdelėmis, o viršų puošiame biskvito trupiniais, braškių puselėmis, likusios grietinėlės bokšteliais ir mėtų lapeliais.
|
|
|
|
|