Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalvarijų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvelių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalviškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai žiuspnelis muskato 1/2 šaukštelio druskos 1 svogūnas 800 g bulvių 20 g miltų 8 šaukštai aliejaus Padažas: laiškinių česnakų 1 česnako skiltelė 1/2
šaukštelio prieskoninės druskos žiuspnelis salierų druskos 500 g liesos varškės 8 šaukštai aliejaus 1 šaukštelis citrinos sulčių juodųjų pipirų, cukraus
Gaminimas: Kiaušinius išplakti su druska ir muskatu. Nuluptus svogūnus ir nuplautas bei nuluptas bulves smulkiai
sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinių plakiniu, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, įkrėsti tešlos, išlyginti paviršių ir kepti. Kai sklindis šiek tiek apkeps, apversti ir kepti, kol gražiai pagels. Padažą paruošti iš anksto. Laiškinius česnakus smulkiai
sukapoti. Česnaką nulupti, perpjauti pusiau, apibarstyti druska, sugrūsti ir suberti į padažą. Pagardinti druska ir pipirais.
|
|
|
|
|