Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kataliku baznycios liturginis stiklinis indas, su kuriuo per misias paduodamas kunigui vynas ir vanduo,
Lasteliu ir nelasteliniu strukturu sistema, turinti bendra sandara ir funkcija [dgs.],
Pozymis, kuriuo remiantis kas nors vertinama, klasifikuojama,
Kokioje salyje 1928m. buvo surengtos olimpines vasaros zaidynes,
Pagrindinis administracinis ir taktinis armijos vienetas, didesnis negu pulkas ir mazesnis negu korpusas,
Baraškų g., Kuprioniškių k., Vilniaus r. sav.,
Daumanto g., Kuprioniškių k., Vilniaus r. sav.,
Ilgoji g., Kuprioniškių k., Vilniaus r. sav.,
Kaimynų g., Kuprioniškių k., Vilniaus r. sav.,
Klevų g., Kuprioniškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 25 gramai šlapių mielių arba 1 pakelis sausų, 1,5 stiklinės pieno (galima maišyti su vandeniu), 2 sriubiniai šaukštai aliejaus, 1 kiaušinis, 2 sriubiniai šaukštai cukraus be
kaupo, 1 arbatinis šaukštelis druskos 3 stiklinės miltų.
Įdarams: šaldytų grybų pakelis (500 g.) 1 vidutinis kopūstas, prieskoniai.
Gaminimas: Pieną pašildyti (turi būti nei šaltas, nei per daug karštas - drungnas), ir išmaišyti jame mieles. Maišant supilti
aliejų, įmušti kiaušinį, suberti cukrų ir druską. Galiausiai maišant suberti miltus. Laikyti apie 3val. šiltoje vietoje! Išeis apie 50 ausyčių. Įdaras gali būti dvejopas: grybų arba kopūstų, kuriuos pasiruošite pagal savo skonį. Kopūstus galite ruošti panašiai kaip žemaitiškiems blynams,
išvirkite ir tuomet patušinkite keptuvėje. Pasiruošę įdarus, pradėkite kočioti tešlą. Iškočiokite ją plonai ir stikline išpjaustykite apskritus tešlos gabalėlius, į kuriuos dėkite norimą kiekį įdaro ir galus užspauskite šakute. Paruoštas auseles virkite aliejuje kol įgaus geltonai rusvą
atspalvį. Užkandis prie alaus paruoštas!
|
|
|
|
|