Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tiesioji g., Anžilių k., Raseinių r. sav.,
Tvenkinio g., Anžilių k., Raseinių r. sav.,
Uosių g., Anžilių k., Raseinių r. sav.,
Aukštoji g., Arškainių k., Raseinių r. sav.,
Bokšto g., Arškainių k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kilogramai kvietinių miltų, 1 litras pieno, 250 gramų margarino, 30 gramų mielių, 200 gramų džiovintų baravykų, 100 gramų ryžių, 3 svogūnai, Druskos pagal skonį Juodųjų
pipirų truputį
Gaminimas: Mieles ištrinti su šaukšteliu cukraus ir palaukti, kol pakils. Suberti į dubenėlį 1 kg miltų, supilti palaipsniui maišant pašildytą pieną, ištirpintą, bet nekarštą margariną, pakilusias mieles. Viską gerai išmaišyti ir apie valandą laukti, kol mielės pradės
veikti. Vėl minkyti tešlą, palaipsniui suberiant likusius miltus. Gerai iškočiota tešla turi būti minkšta ir nelipti prie rankų. Paruoštą tešlą 2 valandoms palikti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Baravykus išmirkyti, išvirti, sumalti ir sumaišyti su smulkiai supjaustytais ir pakepintais aliejuje
svogūnais. Atskirai išvirti ryžius, nukošti ir perplauti šaltu vandeniu. Sumaišyti su paruoštais grybais, pagardinti druska, pipirais ir dar kartą 10 minučių pakepinti. Iš paruoštos mielinės tešlos formuoti pyragėlius, i juos dėti grybų įdarą. Pyragėlius iš viršaus aptepti plaktu kiaušiniu
ir dėti ant kepimo skardos į įkaitintą orkaitę. Kai pyragėliai įgaus rusvą atspalvį, juos reikia traukt, iš orkaitės, gražiai sudėlioti vieną šalia kito plokščioje pintinėje. Pyragėliams atvėsus, juos galima sudėti vieną ant kito.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g virtų įvairių grybų (tinka sūdyti, džiovinti) 2 svogūnai druskos, pipirų aliejaus kepimui 1 kg sluoksniuotos šaldytos tešlos 1 kiaušinis pyragėliams
aptepti
Gaminimas: Virtus grybus kartu su susmulkintu svogūnu apkepame keptuvėje su aliejumi, įdedame druskos, pipirų. Atvėsusius grybus sumalame mėsmale. Iš sluoksniuotos tešlos išspaudžiame apskritimus. Pyragėlių kraštus aptepame kiaušinio plakiniu, į vidurį įdedame įdaro,
sulenkiame, užspaudžiame šakute, aptepame kiaušinio plakiniu viršų, pabarstome sezamo sėklomis ir iškepame orkaitėje.
|
|
|
|
|