Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Melioratorių 8-oji g., Dusinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Melioratorių 9-oji g., Dusinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Pakalnės g., Dusinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Užupio g., Dusinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Dvarykščių g., Dvarykščių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 gramų džiovintų grybų, 6 šaukštai raugintų kopūstų, Trečdalis morkos, Petražolių, 0.5 svogūno, 1 šaukštas pomidorų padažo, 1 šaukštas margarino, 1 šaukštas
grietinės, Druskos pagal skonį, Truputį sultinio
Gaminimas: Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį
patroškinama. Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|