Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gele meilei burti,
Gele,
Gele, japonijos simbolis,
Gele, krikscionybes tradicijoje skaistumo, tyrumo ir sviesos simbolis, kuri iprasmina balta ziedu spalva,
Gele, kurios lietuviskas vertalas yra "skaistaziede",
S. Šimkaus g., Belvederio k., Jurbarko r. sav.,
Seredžiaus g., Burbiškių k., Jurbarko r. sav.,
Žvėrupio g., Burbiškių k., Jurbarko r. sav.,
Pamituvio g., Būtrimų k., Jurbarko r. sav.,
Užtvankos g., Dainių k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 gramų pievagrybių, 3 pomidorai, 1 svogūnas, 2 morkos, 2.5 litro vištienos sultinio, Truputį džiovintų krapų, Druskos pagal skonį 90 gramų sviesto, Maltų juodųjų pipirų
pagal skonį
Gaminimas: Pomidorus nuplikiname verdančiu vandeniu ir paliekame pamerktus keletą min. Taip odelė pasišalins labai lengvai. Morkas nuskutame ir susmulkiname šiaudeliais. Svogūnus susmulkiname kubeliais. Pusėje dalies turimo sviesto pakepiname ant silpnos ugnies svogūną su
morkomis. Daržovėms suminkštėjus, ant jų dedame blenderiu sumaltų pomidorų tyrę. Dar porą min. patroškiname ir dedame į šalį. Likusiame svieste pakepiname griežinėliais supjaustytus, prieš tai kruopščiai nuplautus pievagrybius. Tuo tarpu verdame sultinį. Jam užvirus, į puodą sudedame patroškintas
daržoves bei pakepintus grybus. Paverdame kokias 1o min ir skaniname maltais juodaisiais pipirais, druska. Galime dėti porą šaukštų pomidorų padažo, lauro lapelių, maltų čili pipirų. Apibarstome smulkintais džiovintais krapais. Patiekiame su grietine bei su lupenomis virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|