Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Piliakalnio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Piliavos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilies g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilikonių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pylimėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g mėsos 125 g majonezo 50 g garstyčių 2-3 svogūnai druskos pipirų
Gaminimas: Paruošti marinadą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų
pagal skonį. Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti. Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje. Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti
į puodą. Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.
|
|
|
|
|