Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paparčių g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Parko g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Pasieniečių g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Pasienio aklg., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Paupio g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 karbonadai (po 125 g) 6 svogūnai 3 šaukštai taukų 3/4 šaukštelio druskos 1/4 šaukštelio pipirų 1 šaukštas maltos saldžiosios paprikos truputis miltų 1/4 l pomidorų sulčių 2
skiltelės česnakų 2 šaukštai kepsnių padažo miltelių
Gaminimas: Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais, pakepinti su įkaitintais riebalais ir sukrėsti į keptuvą. Mėsą įtrinti prieskoniais, apvolioti miltuose. Miltų perteklių nupurtyti. Karbonadus iš abiejų pusių po 2 minutes
aptepti riebaluose, kuriuose kepė svogūnai. Po to sudėti į keptuvą ant svogūnų. Keptuvėje likusius riebalus sumaišyti su pomidorų sultimis, sutrintu česnaku ir kepsnių padažo milteli?is. Užvirinti. Mėsą užpilti padažu, pašauti į vidurinę orkaitės lentyną ir iškepti.
|
|
|
|
|