Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Anglu jurininkas, atrades rytine Australijos pakrante, Naujaja Zelandija ir daug Ramiojo vandenyno salu,
Anglu kino rezisierius, sukures siaubo filmus "Rebeka", "Psichoze", "Pauksciai" [orig.],
Anglu mokymosi programa, telpanti i 12 CD,
Anglu rasytojas, visame pasaulyje isgarsejes apsakymu rinkiniu "Serloko Holmso nuotykiai" bei romanu "Baskerviliu suo",
Anglu rasytojos Virdzinijos Vulf feministine apybraiza, kurioje irodinejama, kad moterys negales tapti geromis rasytojomis, kol nebus nepriklausomos,
Vilijočių g., Vilijočių k., Molėtų r. sav.,
Kertuojos g., Vyžinių k., Molėtų r. sav.,
Ateities g., Žalvarių k., Molėtų r. sav.,
Grabuostos g., Žalvarių k., Molėtų r. sav.,
Kaupų g., Žalvarių k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos sprandinės 2 šaukštai aliejaus 1/2 šaukštelio druskos 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų 1/2 šaukštelio kario žiuspnelis džiovintų mairūnų žiuspnelis maltų
gvazdikėlių 1/4 l obuolių sulčių 350 g mažų pievagrybių 250 g mažų svogūnų 800 g mažų bulvių 50 g šoninės 1/8 l mėsos sultinio 4 šaukštai konjako 4 šaukštai pjaustytų petražolių
Gaminimas: Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti 2 cm storio gabaliukais.
aliejų įkaitinti ir gerai apkepinti mėsą iš visų pusių. Mėsą pagardinti prieskoniais, supilti obuolių sultis, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Nulupti svogūnus, bulves, šonię supjautyti kubeliais. Šoninę maišant apkepinti
keptuvėje, kol suspirgės. Suberti supjaustytas bulves, svogūnus, pievagrybius ir apkepinti. Suberti į mėsą ir viską gerai išmaišyti. Į troškinio sultis supilti sultinį, užvirinti ir užpilti ant mėsos. Troškinti uždengtame puode, kol mėsa ir daržovės suminkštės. Pagardinti pagal skonį,
apibarstyti petražolėmis, užpilti konjaku ir uždegti ir patiekti.
|
|
|
|
|