Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gėlių g., Avižienių k., Vilniaus r. sav.,
Gilužio g., Avižienių k., Vilniaus r. sav.,
Kalno g., Avižienių k., Vilniaus r. sav.,
Kardelių g., Avižienių k., Vilniaus r. sav.,
Kaštonų g., Avižienių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vidutinis baklažanas (Baklažanas) 1/3 puodelio alyvų aliejaus 2 galvutės česnako, sudalintos skiltelėmis ir supjaustytos plonais griežinėliais 2 šaukštai
petražolių
Gaminimas: Perpjaukite baklažaną išilgai; ištepkite visą alyvų aliejumi. Negilią kepimo skardą ištepkite likusiu alyvų aliejumi. Supjaustytą česnaką sudėkite ant nupjautų baklažanų pusių. Atsargiai apverskite baklažanus į paruoštą skardą, pakišdami česnaką po
baklažanu. Kepkite 170 C temperatūros orkaitėje 45-60 minučių arba kol odelė susiraukšlės. Išjunkite orkaitę; palikite baklažaną aušti orkaitėje 1,5 val. Didele mentele atsargiai perkelkite baklažano puses ant serviravimo lėkštės, nupjautomis pusėmis aukštyn. Pabarstykite
petražolėmis. Patiekite su krekeriais, tostais arba supjaustytomis šviežiomis daržovėmis.
|
|
|
|
|