Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Santaikos g., Santaikos k., Alytaus r. sav.,
Šiaurės g., Santaikos k., Alytaus r. sav.,
Šviesos g., Santaikos k., Alytaus r. sav.,
Varanausko g., Santaikos k., Alytaus r. sav.,
Vilties g., Tolkūnų k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g veršienos (Abbacchio) 0,5 stiklinės pomidorų sulčių 2-3 svogūnai 2-3 svarainiai 50 g sviesto druska pipirai
Gaminimas: Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome
druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta. Patiekiame su virtomis bulvėmis,
pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
|
|
|
|
|