Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karjero g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Lauko g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Maironio g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Pirties g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Plento g., Aukštadvario k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 šaukštas želatinos 375 ml šalto virinto vandens 125 ml verdančio vandens 250 g cukraus 250 ml citrinų, apelsinų arba greipfrutų sulčių (gali būti šių sulčių
mišinys)
Gaminimas: 1. Į vidutinio dydžio puodą suberti želatiną, užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 min. Tada supilti verdantį vandenį ir maišant kaitinti ant mažos ugnies, kol želatina ištirps. Nukelti nuo viryklės. 2. Supilti cukrų ir vėl uždėjus ant viryklės maišyti, kol
ištirps cukrus. Neužvirinti. Nukelti nuo viryklės. 3. Įpilti šlakelį šalto vandens ir paruoštas sultis. Trumpai palikite šaldiklyje. Supilti į metalinį plokščią dubenį ir šaldyti 2-3 val., kol pradės stingti. 4. Šerbetą sudėti į atšaldytas deserto taures. Puošti smulkiais citrinos lapeliais
bei tarkuota apelsino ir citrinos žievele.
|
|
|
|
|