Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Nausėdžių k., Biržų r. sav.,
Alytaus g., Nemunėlio Radviliškio mstl., Biržų r. sav.,
Alyvų g., Nemunėlio Radviliškio mstl., Biržų r. sav.,
Apaščios g., Nemunėlio Radviliškio mstl., Biržų r. sav.,
Aušros g., Nemunėlio Radviliškio mstl., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gramų kelmučių 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas grietinės 2 svogūnai truputį maltų čili pipirų arba aitriosios paprikos 0.5 šaukštelio citrinos sulčių pagal skonį druskos,
petražolių
Gaminimas: Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių,
pamaišoma ir dar pakepinama. Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|