Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalgirio g., Bazilionų mstl., Šiaulių r. sav.,
Atžalyno g., Bertužių k., Šiaulių r. sav.,
Bertužių g., Bertužių k., Šiaulių r. sav.,
Centro g., Bertužių k., Šiaulių r. sav.,
Alyvų g., Beržynės k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 vištos ketvirčiai; 1 česnako galva; 50 g. natūralaus sviesto; 1 šauktas druskos; 3/4 stiklinės vandens.
Gaminimas: Į kepimo indą sudedame skūrele žemyn vištos ketvirčius,
įpilame vandens ir į jį suberiam druską. Taip vištą kepam apie 15 - 20 min. Po to ja apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame gabalais pjaustyto sviesto. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardelę. Kepame tol, kol vištos ketvirčiai gražiai paruduoja ir
skūrelė tampa traški. Skanaus!
|
|
|
|
|