Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pilaitės Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pievagrybių galvučių 20 vnt.; 100 gr maltos mėsos; 1 maža morka; 1 mažas svogūnas; 1 skiltelė česnako; aliejaus kepimui; fermentinis sūris 50 gramų; pipirai ir druska pagal
skonį.
Gaminimas: Pievagrybius nuvalom, išimam kotelius ir šiek tiek išskobiam. Keptuvėje pakepinam prieskoniuotą maltą mėsą, smulkiai tarkuotą morką, smulkintus česnakus ir svogūnus. Šiuo kepiniu kemšam pievagrybius ir ant viršaus pabarstome smulkiai tarkuotu sūriu. Kepam orkaitėje
apie 10 minučių.
Receptas atsiųstas konkursui
|
|
|
|
|