Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Alytaus k., Alytaus r. sav.,
Šaltinėlio g., Alytaus k., Alytaus r. sav.,
Tujų g., Alytaus k., Alytaus r. sav.,
Tulpių g., Alytaus k., Alytaus r. sav.,
Tvenkinio g., Alytaus k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g morkų 250 g šviežių žaliųjų žirnelių 1 šaukštas sviesto 1/2 l mėsos sultinio 2 šaukštai miltų 1/4 l pieno 1/2 šaukštelio druskos žiupsnelis tarkuoto muskato 2 šaukštai
kapotų petražolių 2 šaukštai kapotų krapų 1 šaukštas kapotų melisų 2 tryniai 1/8 l grietinės
Gaminimas: Morkas nulupti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Žirnelius nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Morkas ir žirnelius patroškinti su sviestu, supilti sultinį ir
pavirti 5 minutes. Miltus gerai sumaišyti su šlakeliu pieno ir supilti į sriubą kartu su likusiu pienu. Gerai išmaišyti. Virti 10 minučių, pagardinti druska, muskatu, kapotais krapais, petražolėmis. Sriubą nukelti nuo viryklės. Trynius suplakti su grietine, supilti į sriubą, išmaišyti ir iš
karto patiekti.
|
|
|
|
|