Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žeimelio g., Mindaugių k., Joniškio r. sav.,
Pievų g., Niūraičių k., Joniškio r. sav.,
Prisiminimų g., Niūraičių k., Joniškio r. sav.,
Rygos g., Niūraičių k., Joniškio r. sav.,
Draugystės g., Nociūnų k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 60 ml aliejaus, 4 šaukštai vyno acto, 5 skiltelės česnako, maltos aitriosios paprikos, 2 svogūnai, druska.
Gaminimas: Svogūną stambiai supjaustyti. Česnaką smulkiai
supjaustyti. Actą sumaišyti su aliejumi, sudėti česnaką, aitriają papriką ir druską. Viska išmaišyti. Mėsą supjaustyti storais griežinėliais. Ant mėsos sudėti svogūnus ir užpilti marinatą. Gerai išmaišykite. Uždenkite ir pastatykite parai pastovėti.
|
|
|
|
|