Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vismaliukų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 maži avienos karbonadai, 2 maži svogūnai, 50 g riebių lašinių, aliejaus, druskos, 1 čili pipiras, trauktinės.
Gaminimas: Iš karbonado išimami kaulai. Mėsa supjaustoma
plonomis juostelėmis. Veriama ant iešmų pakaitomis su svogūno ketvirtėliais ir lašinių gabalėliais. Viskas sutepama aliejumi, pagardinama druska, žiupsneliu rozmarino. Kepama įkaitusiame grilyje 5 minutes. Baigiant kepti apliejama slyvų trauktine, apkepama ir tuoj pat tiekiama. Tinka su rupia duona,
ruginėmis bandelėmis arba biriais virtais ryžiais. Labai dera salotos, papuoštos pomidorų skiltelėmis. Iškylų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|