Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paparčių g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Parko g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Parko skg., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Parokiškio Priem., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Partizanų g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos nugarinės (1 gabalas) Marinadui: 2 l vandens 5 šaukštai acto 2 šaukštai druskos 3 šaukštai cukraus 3-4 laurų lapai (Lauro lapas) 3 stiklinės virtų pupelių 1
kiaušinis 6-7 šaukštai kečupo 6 šaukštai krakmolo maltų juodųjų pipirų
Gaminimas: Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį. Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį,
įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome. Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
|
|
|
|
|