Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g šaldytų krevečių citrinos sulčių miltų aliejaus
Gaminimas: Išimtos iš kameros krevetės atitirpinamos, suveriamos ant iešmelių, truputį apšlakstomos citrinos sultimis,
pavoliojamos miltuose ir apšlakstomos aliejumi. Šašlykai kepami įkaitusiame grilyje ant aliuminio folijos. Iškepa greit! Šis gardumynas tiekiamas su prieskoniniu sviestu. Puošiama citrinos griežinėliais, ridikėlių rožytėmis. Nepakenks ir keletas riekelių prancūziško batono. Galima
krevetes pirma palaikyti ročesterio marinate, apvolioti miltuose, aptepti skystu sviestu ir apkepinti. Su krevetėmis labai tinka žalios salotos.
|
|
|
|
|