Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Varguolis, apsiredes skarmalais, neturtingas zmogelis, prasantis ismaldos,
Informacijos matavimo vienetas,
Viena is architekturines kompozicijos, susidedancios is atramu, kolonu ir perdengimo, rusiu,
Rastas daiktas,
Senoves Graikijoje ir Romoje svetimsalis,
Kalno g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Karklų g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Kriaušių g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Kryžinės g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Lakštingalų g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg svogūnų 3 petražolių stiebai 2 morkos 100 ml alyvų aliejaus 1 l mėsos sultinio druskos pipirų 300 g baltos duonos 100 g tarkuoto parmezano sūrio 4 kiaušiniai
(nebūtinai)
Gaminimas: Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti. Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu
šaukštu. Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais. Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.
|
|
|
|
|