Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežeraičio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ežerėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ežių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Fabijoniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Filaretų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg. slyvų (geriau mėlynų) 4 st. cukraus 1 st. riešutų (tiks graikiški, migdolai, lazdynų) 2 v.š. konjako (galima nedėti) Gaminimas: Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir
užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių. Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti. Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius,
gerai užsukti, palikti kol atvės.
Skanaus!
|
|
|
|
|