Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Papartynės g., Traupio mstl., Anykščių r. sav.,
Žerkiškių g., Traupio mstl., Anykščių r. sav.,
Ateities g., Varkujų k., Anykščių r. sav.,
Anykščių g., Viešintėlių k., Anykščių r. sav.,
Eglynės g., Viešintėlių k., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Upėtakių filė : 1-2 vnt. Citrinų sultys : 1/2 l Rauginti kopūstai : 1/2 kg Kadagio uogos : šiek tiek Baltasis vynas : šiek tiek Druska : pagal skonį Pipirai : pagal skonį Cukrus :
pagal skonį Žuvies sultinys : 1 puodelis Plakta grietinėlė : 1/8 l Garstyčios : 2-3 šaukšteliai
Gaminimas: Filė supjaustykite į aštuonias dalis ir apšlakstykite citrinos sultimis.Raugintus kopūstus smulkiai supjaustykite.Tada sumeskite uogas, supilkite vyną, įberkite
druskos, pipirų ir cukraus.Visus produktus sumaišykite ir troškinkite puode. Žuvį pagardinkite.Sumaišykite su raugintais kopūstais.Įpilkite 100 g žuvies sultinio ir kepkite uždengė orkaitėje 12 minučių.Plaktą grietinėlę pašildykite, kad suskystėtų.Supilkite likusią žuvų sultinio dalį ir palaukite,
kol mėsa sutirštės.Sudėkite garstyčias, įberkite druskos, pipirų ir truputį cukraus pagal skonį.Žuvį ir raugintus kopūstus patiekite su padažu.
|
|
|
|
|