Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valmoniškio g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Vytauto g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Žibučių g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Lakštingalos g., Lakštingalų k., Panevėžio r. sav.,
Opstainės g., Lepšių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Grietinė, 1 stiklinė Kvietiniai miltai, 0.5 šaukšto Sviestas, 0.5 šaukšto Juodieji pipirai, pagal skonį Druska, pagal skonį Lauras, pagal skonį
Gaminimas: Grietinė užvirinama
ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama. Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o
skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
|
|
|
|
|