Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antikos mastytojo Aristoklo pravarde, reiskianti "didelis", "platus",
Antikos poetas, "dieviskojoje komedijoje" lydejes Dante i pragara, skaistykla ir roju,
Antikos rasytojas (496-406 m.pr.kr.), "Edipas Karalius", "Edipas Kolone", "Antigone", "Elektra", "Filoktetas" autorius,
Antikos rasytojas, "Prikaltasis Prometejas", "Septynetas pries tebus", "Persai", "Oresteja" autorius,
Antikos rasytojas, kuriniu "Medeja", "Orestas", "Andromacha", "Elena", "Hipolitas" autorius (liet.) ,
Valstiečių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Varnaičių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Varpo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vasario 16-osios g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vėjo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 bulvių, 1 kiaušinio trynys, 3 šaukštai kvietinių miltų, Truputį pienas, 100 g daktariškos dešros, 1 svogūnas, Aliejus 50 g konservuotų
kukurūzų, 100 g virtų grybų, 100 g žirnių, 100 g kiaulienos lašinių, Prieskonių bulvėms.
Gaminimas: Nuplauti bulves ir jas išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsusias nulupti, sumalti mėsmale ar gerai sugrūsti. Į bulvių masę įdėti 1 kiaušinio trynį, įberti
2 kaupinus šaukštus miltų, pasūdyti, paskaninti "Santa Maria" prieskoniais, išminkyti. Kepimo skardą ištepti riebalais, bulvių tešlą dėti į konditerinį švirkštą ir ant skardos formuoti lizdelius (galima formuoti ir šaukštu). Į lizdelius pridėti su sviestu ar spirgučiais pakepintų žirnelių,
virtų grybų, smulkiai pjaustyto svogūno, smulkiai pjaustytos dešros ar kumpio. Lizdelius aptepti kiaušinio tryniu, išplaktu su 2 šaukštais pieno. Kepti 10 min. orkaitėje, kol lizdeliai gražiai pagels. Tai labai greitas, skanus ir nebrangus patiekalas ir labai patinka vaikams.
|
|
|
|
|