Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Psichologinis diskomfortas,
Juros smelio deive, Protejo dukra,
Cukraus tirpale imirkyti ir isdziovinti vaisiai ar ju zieves,
Didziausias pasaulyje deimantas,
Uzmokestis, ismokamas vertejams, kompozitoriams bei rezisieriams nuo uz kurini gautu pajamu, akciniu bendroviu stebetoju tarybos nariams, vadovams,
Pušyno g., Šilgalių k., Pagėgių sav.,
Sodo g., Šilgalių k., Pagėgių sav.,
Ūkininkų g., Šilgalių k., Pagėgių sav.,
Vilkos g., Šilgalių k., Pagėgių sav.,
Žirgų g., Šilgalių k., Pagėgių sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g cukraus 250 g miltų 125 g minkšto sviesto 1 kiaušinis 150 g šokolado (50 g papuošimui) 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukštai
pieno
Gaminimas: Cukrų, sviestą ir kiaušinį išsukame iki vientisos masės. Suberiame sutarkuotą šokoladą. Po šaukštą įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Užminkome tešlą ir 30 min. ją laikome šaltai. Tada iškočiojame 4 mm storio lakštą ir formuojame
sausainius. Kepame 150-170°C temperatūroje. Atvėsusius sausainius puošiame piene ištirpintu šokoladu.
|
|
|
|
|