Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Senųjų Viečiūnų g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Vėjų g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Verpėjų g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Žiogelių g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Žiogelių g., Žiogelių k., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g cukraus 250 g miltų 125 g minkšto sviesto 1 kiaušinis 150 g šokolado (50 g papuošimui) 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukštai
pieno
Gaminimas: Cukrų, sviestą ir kiaušinį išsukame iki vientisos masės. Suberiame sutarkuotą šokoladą. Po šaukštą įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Užminkome tešlą ir 30 min. ją laikome šaltai. Tada iškočiojame 4 mm storio lakštą ir formuojame
sausainius. Kepame 150-170°C temperatūroje. Atvėsusius sausainius puošiame piene ištirpintu šokoladu.
|
|
|
|
|