Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušros 2-asis tak., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Aušros 3-asis tak., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Aušros 4-asis tak., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Aušros 5-asis tak., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Aušros 6-asis tak., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g raugintų kopūstų arba šviežų kopūstų 1 burokėlis 2 morkos 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai 1 šaukštas obuolių tyrelės žalių
petražolių druskos cukraus
Gaminimas: Raugintus kopūstus užpilti šaltu vandeniu (1,5 l), o šviežius, supjaustytus - burokų raugu (4 stiklinės). Tada sudėti nuskustas morkas, nuluptą burokėlį bei nuplautus ir išmirkytus grybus. 30 min. pavirinus suberti žiedeliais
supjaustytą svogūną. Kai kopūstai suminkštės, išimti burokėlį ir morkas, sriubą pagardinti druska, cukrumi ir obuolių tyrele. Grybus supjaustyti juostelėmis, pakepinti aliejuje, sumesti į sriubą. Patiekti su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|