Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šventosios g., Upninkų k., Jonavos r. sav.,
Beržų g., Užusalių k., Jonavos r. sav.,
Bijūnų g., Užusalių k., Jonavos r. sav.,
Būdų g., Užusalių k., Jonavos r. sav.,
Gėlių g., Užusalių k., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Višta, jauna, virta, 1 vienetas Alus, 250 mililitrų Citrinos, sultys, 1 vienetas Sviestas, 2 šaukštai Garstyčių padažas, 1 šaukštelis Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, malti, pagal
skonį
Gaminimas: Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais. Šia mase ištrinkite viščiuką, į jo vidų dėkite šaukštą sviesto. Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą. Į paketo arba folijos vidų
pilkite alų, citrinos sultis, paketą sandariai užriškite arba užspauskite folijos kraštą. Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.
|
|
|
|
|