Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laukų 1-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 2-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 3-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 4-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 5-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 stiklinės miltų 1,5 stiklinės pieno 1 šaukštelis cukraus 1 kiaušinis 20 g mielių 2 šaukštai aliejaus druskos lašinių keptuvei ištepti
Gaminimas: Paruošti raugą:
2/3 pieno pašildyti, įberti pusę miltų ir mieles, išmaišyti ir palikti šiltoje vietoje 1,5 val. Kai pakils, supilti ištrintą su cukrumi trynį, aliejų, šiltą pieną, suberti likusius miltus, gerai išmaišyti ir atidėti tešlą, kol dar kartą pakils. Balymus suplakti, išmaišyti su pakilusia tešla
ir kepti kaip lietinius. Blynus galima kepti dviejose keptuvėse ir dėti į šiltą duoninę krosnį arba orkaitę.
|
|
|
|
|