Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalioji g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Bagušių g., Galvininkų k., Vilniaus r. sav.,
Pušų g., Gegliškių k., Vilniaus r. sav.,
Geibulių g., Geibulių k., Vilniaus r. sav.,
Antakalnio g., Geisiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Briuselio kopūstai, 800 gramų Sviestas, 1 šaukštas Fermentinis sūris, tarkuotas, 2 šaukštai Džiūvėsėliai, 1 šaukštas Pienas, 1 stiklinė
Gaminimas: Kopūsto gūželės išverdamos
pasūdytame vandenyje, išgriebiamos, sudedamos į apkepo indą, užpilamos pienu, apibarstomos tarkuotu sūriu, apdedamos sviesto gabaliukais ir apkepamos orkaitėje. Tiekiamas apkepas tame pačiame inde, kuriame kepė.
|
|
|
|
|