Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
8-a pagal dydi sala pasaulyje [vard.],
Penktas pagal dydi pasaulio miestas 2000 m.,
Literaturos kurinys, kuriame autorius pasakoja praeities ivykius, kuriu dalyviu ar stebetoju yra buves,
Upe tekanti per Klaipeda,
Politine srove, reikalaujanti grieztu, ryztingu reformu, nekeiciant valstybines santvarkos pagrindu,
Pramonės g., Vaidotų k., Vilniaus r. sav.,
Statybininkų g., Vaidotų k., Vilniaus r. sav.,
Šaltinio g., Vaidotų k., Vilniaus r. sav.,
Centrinė g., Valčiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Draugystės g., Valčiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 575 g miltų 25 g mielių malta citrinos žievelė 350 g cukraus 1/2 stiklinės šilto pieno 200 g sviesto 750 g rūgščių obuolių 2 maži buteliukai romo esencijos 3/4 šaukštelio
cinamono 250 g razinų 375 g aguonų 2 kiaušiniai 250 g cukraus pudros 100 g sukapotų lazdyno riešutų
Gaminimas: Produktai paskirstomi taip:
Tešlai: 375 g miltų, 25 g mielių, malta citrinos žievelė, 15 g cukraus, 1/2 stiklinės šilto pieno, 100 g
sviesto.
Įdarui: 750 g rūgščių obuolių, 2 šaukštai cukraus, 1/2 šaukštelio cinamono, 250 g razinų, 375 g aguonų, 2 kiaušiniai, 200 g išlydyto sviesto, 100 g sukapotų lazdyno riešutų
Pabarstai: 200 g miltų, 100 g cukraus, 150 g šalto supjaustyto gabaliukais sviesto,
žiupsnelis cinamono.
Glajus: 250 g cukraus pudros, 2 maži buteliukai romo esencijos, 2-3 šaukštai vandens
Mieles išmaišyti su miltais, pienu ir 15 min. palikti kambario temperatūroje, kad pakiltų, supilti į miltus raugą, suberti cukrų ir druską, sudėti riebalus. Užminkyti
tešlą. Kai ji jau nelips prie rankų, vėl palikti, kad pakiltų. Nulupti obuolius, sutarkuoti, išmaišyti su razinomis, pabarstyti cukrumi arba cinamonu. Į nuplikytas ir kruopščiai nusunktas aguonas įmušti kiaušinius, supilti išlydytus riebalus, suberti sukapotus riešutus ir viską gerai išmaišyti. Ant
riebalais pateptos kepimo skardos sudėti pakilusią tešlą, obuolius, o ant jų - aguonų masę. Pabarstų komponentus išmaišyti, o po to sutrupinti ant tešlos. Viską palikti 20 min., kad pakiltų. Paskui įkišti į orkaitę (200°C) ir kepti 35 min. Išmaišyti glajaus komponentus ir apipilti juo karštą pyragą.
|
|
|
|
|