Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Kaulakių k., Raseinių r. sav.,
Dubysos g., Kaulakių k., Raseinių r. sav.,
Liolingos g., Kaulakių k., Raseinių r. sav.,
Paluknio g., Kaulakių k., Raseinių r. sav.,
Pušynėlio g., Kaulakių k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Veršiena, 500 gramų Kiauliena, 500 gramų Kiaulienos lašiniai, 200 gramų Batonas, riekės, piene išmirkytos, 3 vienetai Kiaušiniai, 2 vienetai Svogūnai, 1 vienetas Morkos, 1
vienetas Aliejus, 2 šaukštai Druska, nubrauktas, 1 šaukštas Muskatas, tarkuotas, 0.74 šaukštelio Juodieji pipirai, 0.5 šaukštelio Petražolės, kapotos, 2 šaukštai Raudonėliai (Oreganas), kapoti, 1 šaukštas Sūris, su pelėsiniu sūriu, 200
gramų
Gaminimas: Veršieną, kiaulieną, lašinukus ir batoną sumalti, įmušti kiaušinius. Smulkiai supjaustytą svogūną ir morkos griežinėlius apkepti aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišyti į faršą. Įberti muskato riešuto, pipirų, petražolių, raudonėlių ir likusią druską, gerai
išminkyti. Iš masės formuoti ritinį, suploti ir viduryje padaryti griovelį. Į jį priberti smulkiai supjaustyto sūrio. Griovelį užtaisyti ir suformuoti zuikį. Skardą patepti aliejumi ir dėti zuikį. Kepti 200 laipsnių orkaitėje ant apatinės lentynos apie 45 min. Patiekti šiltą arba šaltą.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg faršo 1 svogūnas 2 skiltelės česnako 2 riekelės batono išmirkintos piene 1 kiaušinis 3 valgomi šaukštai aliejaus 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių 1 arbatinis šaukštelis
mairūno 1 arbatinis šaukštelis paprikos miltelių druska šviežiai maltų pipirų Papuošimui: lauro lapai kvapnieji pipirai arba kadagio uogos
Gaminimas: Faršą galima dėti tiek kiaulienos, tiek kiaulienos + jautienos, tiek vištienos ar kalakutienos. Faršą
sudėti į dubenį, įmušti kiaušinį, sudėti piene mirkytas batono riekeles (minkštimą be plutelės), vietoj batono galima įtakruoti nedidelę žalią bulvę, supilti prieskonines žoleles bei tarkuotą svogūną su česnaku. Viską gerai išmaišyti. Masę padalinti pusiau ir suformuoti du nedielius zuikučius
(galima kepti vieną didesnį). Zuikius sudėti į kepimo formą. Iš pipirų ar kadagio uogų padaryti akytes ir burnytę, o iš lauro lapų – ausytes. Zuikius aplieti keliais šaukštais aliejaus ir dėti į įkaitintą iki 180 – 200 °C orkaitę, kol zuikių paviršius paruduos.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg faršo 1 svogūno 2 skiltelių česnako 2 riekelių batono (išmirkyto piene) 4 kiaušinių 3 v. šaukšto aliejaus 1 a. šaukštelio čiobrelių 1 a. šaukštelio mairūno 1 a. šaukštelio
paprikos miltelių Druskos Juodųjų pipirų, šviežiai maltų
Gaminimas: Faršą galima dėti tiek kiaulienos, tiek kiaulienos + jautienos, tiek vištienos ar kalakutienos.
Faršą sudėti į dubenį, įmušti kiaušinį, sudėti piene mirkytas batono riekeles (minkštimą be
plutelės), vietoj batono galima įtarkuoti nedidelę žalią bulvę, supilti prieskonines žoleles bei tarkuotą svogūną su česnaku. Viską gerai išmaišyti. Masę padalinti į 3 dalis ir suformuoti tris nedidelius zuikučius į jų vidurį įdėjus po virtą kiaušinį. Zuikius sudėti į kepimo formą. Iš pipirų ar
kadagio uogų padaryti akytes. Zuikius aplieti keliais šaukštais aliejaus ir dėti į įkaitintą iki 180 – 200 °C temp. orkaitę kol zuikių paviršius paruduos.
|
|
|
|
|