Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
istrinti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kauno g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kazio Binkio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kazio Ulvydo g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kėkštų takas, Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kęstučio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 burokėliai 300 g sūdytų grybų ? morkos 1 svogūnas ? šaukštai aliejaus 2 šaukšteliai pomidorų pastos 1 stiklinė grietinės juodųjų maltų pipirų
druskos
Gaminimas: Burokėlius išvirkite (rekomenduojama pasūdytame vandenyje), nulupkite, išskobkite vidų, palikdami 5 mm storio sieneles. Svogūną ir morkas smulkiai supjaustykite, truputį apkepkite aliejuje, supilkite pomidorų pastą, susmulkintus grybus ir burokėlių
minkštimą, pasūdykite, įdėkite pipirų ir troškinkite 15 minučių. Užpildykite burokėlius paruoštu faršu, užpilkite grietine ir kepkite 25 minutes 220 ? orkaitėje. Patiekite pabarstę žalumynais. Pagaminimo laikas: 40 min.
|
|
|
|
|