Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dydis, apibudinantis kuno silumine busena,
Dydis, nusakantis, kaip greitai juda koks nors kunas,
Dydys, parodantis kampinio greicio kitimo sparta: kampinis ,
Didysis dangaus sferos apskritimas, kuri per metus nubrezia saules skritulio centras,
Didysis kombinatorius, rasytoju i. ilfos ir j. petrovo romano "dvylika kedziu" pagrindinis veikejas: Ostapas .....,
J. Šliūpo g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jonpaparčio g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jotvingių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jungiančioji g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jūratės g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 žiedinis kopūstas 100 g fermentinio sūrio truputis salotų lapų petražolės 200 g majonezo 50 g graikinių riešutų 2 šaukštai baltojo
vyno pipirai
Gaminimas: Žiedinį kopūstą padaliname į nedideles kekeles ir 10 minučių palaikome pasūdytame vandenyje. Po to 10 min. verdame kitame (irgi pasūdytame) vandenyje. Padažui susmulkiname graikinius riešutus bei petražoles ir suberiame juos į majonezą. Supilame
vyną, pabarstome druska bei pipirais ir gerai išmaišome. Žiedinius kopūstus patiekiame salotų lapais išklotoje lėkštėje, apibarstytus fermentinio sūrio gabaliukais ir užpiltus padažu. Šį patiekalą galime valgyti ir šiltą. Tuomet prieš patiekdami jį pašildome mikrobangų
krosnelėje. Tokiu atveju į lėkštę nereikia dėti salotų.
|
|
|
|
|