Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
A. Jaroševičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
A. Juozapavičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
A. Kojelavičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
A. Krutulio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
A. Kulviečio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 vištų krūtinėlės maltų juodųjų pipirų druskos Įdarui: 1 pakelis šaldytų broilerių kepenėlių 1 svogūnas 2 kiaušiniai 2 virtos morkos 25 g sviesto maltų
muskatų
Gaminimas: Vištų krūtinėles įtriname pipirais, druska palaikome 2-3 val. Kepenėles pasūdome ir patroškiname nedideliame kiekyje vandens. Baigdami troškinti suberiame prieskonius. Atvėsusias kepenėles ir su sviestu pakeptus svogūnus sumalame mėsmale. Įmušame
kiaušinius ir išmaišome. Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame vištų krūtinėles. Ant jų, per vidurį, dedame kepenėlių masę su šiaudeliais supjaustytomis morkomis. Susukame vyniotinį, perrišame jį virvele ir verdame 1-1,25 val. pasūdytame vandenyje. Po to paslegiame ir 12
val. laikome šaltai.
|
|
|
|
|