Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalumos 15-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 16-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 17-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 18-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 19-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg šparaginių pupelių 5 šaukštai maltų džiūvėsėlių 3-5 skiltelės česnako 1 šaukštas sviesto žalių petražolių druskos
Gaminimas: Pupeles išvalyti ir išvirti pasūdytame bei
šiek tiek pasaldintame vandenyje. Nupylus dalį vandens, sudėti į pupeles sutrintą česnaką, sviestą, sukapotas petražoles ir truputį paskrudintus maltus džiūvėsėlius. Pridengti indą, kratant puodą šiek tiek pašildyti. Patiekti tuoj pat paruošus su jaunomis bulvėmis arba bulvių kroketais.
|
|
|
|
|