Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Judamojo takelazo laivavirve, kuria pakeliamos ir nuleidziamos bures, rejos, veliavos signalai,
Sis krikscioniu sventasis laikomas riteriu, kareiviu ir ginklininku globeju,
Kiek procentu zemes vandens istekliu sudaro gelas vanduo ,
Senoves graiku mitinis Trakijos dainininkas, muzikantas ir poetas,
Knygos "Eugenija Grande" autorius,
Raisto g., Lieporų k., Joniškio r. sav.,
S. Goeso g., Lieporų k., Joniškio r. sav.,
Ąžuolų g., Linkaičių k., Joniškio r. sav.,
Beržų g., Linkaičių k., Joniškio r. sav.,
Džiugių g., Linkaičių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g rūkyto kumpio prieskoninių daržovių prieskonių
Gaminimas: Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus. Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame
vandenyje. Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės. Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis. Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis. Prie kumpio tinka krienai,
burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai. Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
|
|
|
|
|